ADIYAMAN / MERKEZ - Malazgirt İlkokulu

İSTANBUL SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Eyl

Gönül dostları öğrencilerle bir arada

GÖNÜL DOSTLARI İNSANİ YARDIM DERNEĞİ OKULUMUZDA

Eyl

Okul müdürümüzün misafirleri var.

Bakan Tekin'den öğretmenlere mektup

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlere hitaben yazdığı mektupta, "Yarını bugünden inşa etmenin evrensel gerçekliğinde, nesilleri her bakımdan çağımızın şartlarına göre hazırlamak biz eğitimcilerin gayretleriyle vücut bulacaktır" ifadelerine yer verdi.

Eyl

Okulumuzda yeni eğitim öğretim yılı başladı

Yeni eğitim öğretim yılı başladı. Yaz tatilinin ardından, 470 öğrenci ve 21öğretmen için ilk ders zili çaldı.

Eyl

Bakan Tekin'den yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Eyl

2023 - 2024 Sene Başı Okul Müdürleri Kurulu Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun Başkanlığında Yapıldı.

Eyl

OKULUMUZDA ÖĞRETMENLERİN 2023 YILI EYLÜL DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA SEMİNERİ YAPILDI.

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun görevine başladı

Ağu

Şeref Cengiz ilkokulu müdürü okulumuzu ziyaret ettiler.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN TEDBİRLER BELİRLENDİ

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in imzasıyla illere gönderilen genelge ile 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirler belirlendi.

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan Aşcı, AYT SAYISAL Türkiye 115.si Akasya Zehra Er'i okulunda ziyaret etti.

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden açıklandı.